Απάντηση σε επιστολή κατοίκων

Απάντηση σε επιστολή κατοίκων

Στάλθηκε στο ΔΣ του Συνεταιρισμού και χωριστά σε κάθε ένα των μελών του ΔΣ, επιστολή συνοδευόμενη από κατάλογο 277 προσώπων ενήλικων και ανήλικων, διαμαρτυρομένων όλων αδιακρίτως γιατί το ΔΣ του Συνεταιρισμού, άσκησε το Συνταγματικό του δικαίωμα και το υπηρεσιακό του καθήκον και κατέφυγε στο ΣτΕ για τον παντελώς πρόχειρο και ανασφαλή τρόπο που επιλέχθηκε για την λειτουργία των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας.


Αποτελούν υποχρεώσεις της Διοίκησης του ΣΔΙΠ, εκ του Νόμου και του Καταστατικού του απορρέουσες, που έχει εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση (και όχι απλώς πέντε προσώπων διαλεγομένων μεταξύ τους εσωστρεφώς σε κλειστά δωμάτια) τόσο η προστασία του περιβάλλοντος όσο και η ασφαλής λειτουργία των δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε χώρους σαφώς προσδιορισμένους υπό των κανονιστικών πράξεων της Πολιτείας και όχι επί δωμάτων κατοικιών, κατά το δοκούν των ιδιοκτητών τους και των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Ενδεχόμενη απώλεια εσόδων του ιδιοκτήτη ή των συνιδιοκτητών κτισμάτων, επί των δωμάτων των οποίων έχουν εγκατασταθεί κεραίες, δεν αποτελεί υπόθεση της Διοίκησης του Συνεταιρισμού και προφανώς ούτε των 277 προσώπων, πλείστων εξ αυτών αγνώστου κατοικίας και ηλικίας.
Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι -σημερινοί και μελλοντικοί κάτοικοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας-  πως η αίτηση ακυρώσεως πρέπει να παραμείνει ενεργή μέχρι να ευοδωθούν οι παράλληλες και σοβαρές προσπάθειες του Συνεταιρισμού, για την επίτευξη μόνιμης, νόμιμης και ασφαλούς λύσης του ζητήματος. Αναγκαίος όρος για την ευόδωση αυτών των προσπαθειών του Συνεταιρισμού, είναι να μην υποτάσσονται αυτές στο συμφέρον των ιδιοκτητών δωμάτων.

Ασφαλής και δέουσα νομοθετική πρόταση προς επίλυση του θέματος με σύνταξη και υποβολή της αναγκαίας τροπολογίας από τον Συνεταιρισμό, σε αρμονία με την υφιστάμενη νομοθεσία, ματαιώθηκε προς το παρόν, λόγω παρεμβάσεως τρίτων προσώπων κινουμένων εξ ιδίων σκοπιμοτήτων.
Ελπίζομε να παύσει το φαινόμενο. Άπαντες οι ενδιαφερόμενοι ας βεβαιωθούν ότι το ΔΣ λειτουργεί υπεύθυνα και προς το συμφέρον των Κατοίκων και, βεβαίως, σε καμιά περίπτωση, δεν θα προκαλέσει τη διακοπή της λειτουργίας των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
Το απαντητικό έγγραφο του ΣΔΙΠ εδώ 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.