Ιπποκράτειος Πολιτεία και πολιτισμός

Ιπποκράτειος Πολιτεία και πολιτισμός
Τα θέματα ενδιαφέροντος των ιδιοκτητών οικοπέδων δεν έχουν τις ίδιες προτεραιότητες με αυτά των μονίμων κατοίκων του οικισμού της ΙΠ. Σκεπτόμαστε τη συγκρότηση νέας επιτροπής στα πλαίσια του ΣΔΙΠ με αποκλειστικά θέματα καθημερινότητας του οικισμού.
   
Με απόφαση της ΓΣ 2017 οι εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΙΠ υποβοηθούνται από την εκλεγείσα τριμελή Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Περιουσίας και Τεχνικής Υποστήριξης.
 
Εκτός των γενικών και ειδικών πολυποίκιλων και πολύπλοκων πολλές φορές θεμάτων που αφορούν την περιουσία, τρέχουσες νομικές υποθέσεις, οικονομικές εκκρεμότητες,  που αντιμετωπίζει η διοίκηση του ΣΔΙΠ υπό τον έλεγχο του Εποπτικού Συμβουλίου, υπάρχουν και θέματα καθημερινότητας του οικισμού και των κατοίκων της Ιπποκρατείου Πολιτείας.
 
Για την επίλυση τους απαιτείται συστηματική αντιμετώπιση και συνεργασία με τη Δημόσια διοίκηση, Δημοτική & Κοινοτική Αρχή και τους τοπικούς συλλογικούς φορείς του οικισμού. Ενδεικτικά θέματα η βελτίωση της συλλογής και διαχείρισης των απορριμμάτων, η υλοποίηση  δημόσιας – δημοτικής ή ιδιωτικής συγκοινωνίας, η συντήρηση των υποδομών, η βελτίωση των όρων ύδρευσης, οι χώροι εκπαίδευσης των μαθητών, η οργάνωση πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δράσεων κλπ.  
 
     
Με σκοπό τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του οικισμού χωρίς παρεμβάσεις που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του ως περιοχή κατοικίας και πνεύμονα πρασίνου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό, ζητάμε από τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και μονίμους κατοίκους του οικισμού να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και μέσα από τις δράσεις μας να πετύχουμε την προστασία του και την αναβάθμιση του.
 
Όσοι μόνιμοι κάτοικοι ενδιαφέρονται για το σκοπό αυτό προσκαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμέτοχη και συγκρότηση επιτροπής Περιβάλλοντος & Πολιτισμού από την επόμενη ΓΣ του ΣΔΙΠ, καθώς και όσων νομικών και οικονομολόγων επιθυμούν για την ενίσχυση της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Περιουσίας και Τεχνικής Υποστήριξης.
 
Περιμένουμε τις  αιτήσεις  συμμετοχής μονίμων κατοίκων, όχι κατ΄ ανάγκη μελών του ΣΔΙΠ αφού το καταστατικό δεν θέτει περιορισμό,  για την Επιτροπή Περιβάλλοντος & Πολιτισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.