Γενική Συνέλευση Συνεταιρισμού 2018

Γενική Συνέλευση Συνεταιρισμού 2018
Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημέρα/ώρα
04/07/2018
18:00 - 22:00

Τοποθεσία
Ξενοδοχείο Ζαφόλια

Κατηγορία


Με απόφαση του ΔΣ (πρακτικό 5/2018) εγκρίθηκε και προγραμματίστηκε η διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης για το έτος 2018.

Καλούνται τα μέλη του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υγειονομικών, με την επωνυμία Οικοδομικός Συνεταιρισμός Υγειονομικών “ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Συν.Π.Ε.”, Λ. Αλεξάνδρας 44, Αθήνα, σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 20 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα ΘΑΛΕΙΑ του Ξενοδοχείου ΖΑΦΟΛΙΑ, οδός Λ. Αλεξάνδρας, αριθ. 87 Αθήνα. Στην αίθουσα θα εισέλθουν ΜΟΝΟ τα μέλη και οι ειδικοί συνεργάτες. Η Γενική Συνέλευση θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από το διαδίκτυο. Σχετικές οδηγίες θα αναρτηθούν στον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΣΔΙΠ. Στο χώρο επίσης, θα υπάρχει ταμείο για πληρωμές των μελών μόνο με μετρητά. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής ακολουθήστε τις οδηγίες στην ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας την πιο πάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου 2017 στην ίδια αίθουσα, την ίδια ώρα χωρίς νεότερη πρόσκληση.  Σε περίπτωση εκ νέου μη απαρτίας την πιο πάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη  4 Ιουλίου 2018 στην ίδια αίθουσα, την ίδια ώρα χωρίς νεότερη πρόσκληση. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας επισημαίνεται ότι συνήθως η ΓΣ  διεξάγεται για λόγους απαρτίας στην 3η επαναληπτική συνεδρίαση.