Κλοπές και Υπηρεσίες Φύλαξης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Κλοπές και Υπηρεσίες Φύλαξης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Κλοπές στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Μετά και την πρόσφατη κλοπή σε σπίτι γείτονα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καταλαβαίνουμε όλοι ότι η περιοχή αποτελεί (εύκολο;) στόχο και οι κάτοικοι είμαστε σε μεγάλο βαθμό απροστάτευτοι. Τα τελευταία (4) χρόνια είχαμε περισσότερες από (5) κλοπές σε κατοικίες, και σε μια τουλάχιστο περίπτωση ληστεία και ομηρία κατοίκων εντός της οικίας τους. Η ουσιαστική έλλειψη φύλαξης της περιοχής λόγω της τοποθεσίας, της βλάστησης αλλά και της αραιής κατοίκησης δημιουργούν συνθήκες πρόσφορες στο οργανωμένο έγκλημα.

Κάτι πρέπει να γίνει

Συνακόλουθα και πέρα από τα υπόλοιπα θέματα που τρέχουν σύμφωνα με την προτεραιότητα που καθορίσαμε ως κάτοικοι στο περσινό ψήφισμα, κρίνουμε ότι ο Συνεταιρισμός πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για την ολοκληρωμένη, ουσιαστική και οικονομικά προσφιλέστερη φύλαξη της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο το Δ.Σ. ανοίγει διάλογο με τους κατοίκους για την καταγραφή ιδεών και αναγκών με σκοπό την εύρεση της βέλτιστης λύσης που θα ικανοποιεί όλους.  Ξεκινάμε με την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της ιστοσελίδας του Συνεταιρισμού, αλλά και του ανοικτού forum διαλόγου και συλλογής προτάσεων μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης Facebook και Twitter, αλλά και μέσω email στο security@sdip.gr.  Πέραν της συμμετοχής όσων ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσκαλούμε όλους να διαδώσουν την πρωτοβουλία σε όλους τους γείτονες / κατοίκους της Ι.Π.  Είναι αυτονόητο ότι η μεγαλύτερη συμμετοχή μεταφράζεται σε ευρύτερες υπηρεσίες από τους αναδόχους αλλά και σε καλύτερες τιμές.

Τι προτείνουμε

Μετά την καταγραφή των αναγκών, θα εκπονηθεί σχέδιο πρόσκλησης ενδιαφέροντος προς πιθανούς αναδόχους, και οι προσφορές θα ανακοινωθούν.  Σκοπός είναι να έχουμε καταλήξει στα πιθανά εναλλακτικά σχέδια φύλαξης της περιοχής το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο 2018.  Τα σχέδια φύλαξης θα αναρτηθούν προς ενημέρωση των κατοίκων.

Χρειάζεται η συμμετοχή μας

Για την έναρξη της διαδικασίας παρακαλούμε εκδηλώστε ενδιαφέρον απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις επιλέγοντας και ποσό το οποίο θα ήσασταν διατεθειμένοι να καταβάλετε σε μηνιαία βάση για υπηρεσίες φύλαξης.  Τα ποσά είναι ενδεικτικά, και η εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΝ αποτελεί δέσμευση αγοράς κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας, αλλά διευκολύνει σίγουρα στην όποια κατάθεση προσφοράς από τους πιθανούς αναδόχους. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι ανώνυμη και δεν διακρατούνται προσωπικά δεδομένα.

 


Ενδιαφέρομαι για υπηρεσίες φύλαξης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

  • ΝΑΙ (70%, 69 Ψήφοι)
  • ΝΑΙ αλλά έχω ήδη ιδιωτική φύλαξη (28%, 28 Ψήφοι)
  • ΟΧΙ (2%, 2 Ψήφοι)

Ψήφισαν Συνολικά: 99

Loading ... Loading ...

Θα πλήρωνα για υπηρεσίες φύλαξης μέχρι

  • 25 Ευρώ το μήνα. (71%, 72 Ψήφοι)
  • 50 Ευρώ το μήνα. (27%, 27 Ψήφοι)
  • 75 Ευρώ το μήνα. (1%, 1 Ψήφοι)
  • 100 Ευρώ το μήνα. (1%, 1 Ψήφοι)

Ψήφισαν Συνολικά: 101

Loading ... Loading ...

 

Τα ερωτήματα δεν καταγράφουν προσωπικά δεδομένα και είναι εντελώς ανώνυμα.