Νέα μέλη στην επιτροπή Πολιτισμού και Περιβάλλοντος

Νέα μέλη στην επιτροπή Πολιτισμού και Περιβάλλοντος

Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού «Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία» με μεγάλη χαρά υποδέχεται τρία νέα μέλη στην επιτροπή «Πολιτισμού και Περιβάλλοντος». 

Πρόκειται για (κατά αλφαβητική σειρά) τον κύριο Σωκράτη Ευσταθόπουλο, την κυρία Σοφία Καραβά, και τον κύριο Λάζαρο Μαραντίδη, όλοι κάτοικοι της περιοχής.  Είναι από τους πρωτεργάτες στην προσπάθεια των κατοίκων για δίκαιη χρέωση στα τιμολόγια των υπηρεσιών ύδρευσης του Δήμου, και θα συνεχίσουν πλέον το έργο τους και με την αρωγή του συνεταιρισμού. Τους ευχόμαστε δύναμη και κάθε επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κος Κραββαρίτης δήλωσε σχετικά:  “Εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα μέλη της επιτροπής.  Είναι αυτονόητο τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και ο Συνεταιρισμός, με τα όποια μέσα διαθέτει, θα σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των κατοίκων για δικαιότερη κατανομή των βαρών και του επιμερισμού του κόστους ύδρευσης στον Δήμο. Οι κάτοικοι της Ιπποκράτειου Πολιτείας υποφέρουν σήμερα από την τιμολογιακή πολιτική στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για όλους. Σημαντικότερο όμως – ακόμα και από το τιμολόγιο ύδρευσης – είναι το γεγονός ότι περισσότεροι κάτοικοι (και ταυτόχρονα συνέταιροι) συνασπίζονται στην προσπάθεια να προχωρήσει ο συνεταιρισμός στην επόμενη μέρα.»