ΜΑΚΙΠ – Συνάντηση με τον διοικητή του 6ου Πυροσβεστικού σταθμού

ΜΑΚΙΠ – Συνάντηση με τον διοικητή του 6ου Πυροσβεστικού σταθμού
 
Από την επιτυχημένη  ενημερωτική συνάντηση της ΜΑΚΙΠ στις 2/7/2017 στην Αγία Τριάδα αναφορικά με την πρόληψη και τη σωστή αντίδραση σε περίπτωση πυρκαγιάς.  Βασικός ομιλητής, ο Διοικητής του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Πύραρχος Γιώργος Πουρναράς, ο οποίος με την ομιλια του προς τους κατοίκους του οικισμού έδωσε χρήσιμες συμβουλές τόσο για την πρόληψη της πυρκαγιάς όσο και για την σωστή αντίδραση σε περίπτωση που το απευκταίο συμβεί.   Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού κ. Λέκκας.
 
Αξιοσημείωτο ότι οι δεκάδες κάτοικοι που παρευρέθηκαν, υπέβαλαν στον κ. Πουρναρά ερωτήσεις για τα θέματα της ενημέρωσης.  Στη συνάντηση παραβρεθήκαν μέλη του ΔΣ & ΕΣ του ΣΔΙΠ, αναγνωρίζοντας το έργο των εθελοντών κατοίκων του οικισμού και μέσα από τις σε εξέλιξη διαδικασίες με τη βοήθεια μελών, σύντομα θα θέσουμε στη διάθεση της ομάδας το βυτιοφόρο όχημα του συνεταιρισμού και χρήσιμα υλικά, ανταποκρινόμενοι σε αίτημα του ΔΣ της ΜΑΚΙΠ.

Περισσότερα στον ιστότοπο της ΜΑΚΙΠ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.