Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πώληση οικοπέδων κατοικίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός «ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, να υποβάλει γραπτή δεσμευτική προσφορά εντός σφραγισμένου φακέλου για την αγορά μέχρι τριών εκ των πέντε παρακάτω οικοπέδων, τα οποία δεν έχουν διανεμηθεί:

 

1)

 

2) Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν στην έδρα του Συνεταιρισμού επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας αριθ. 44, Αθήνα μέχρι την 17 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00.

Οι φάκελοι με τις προσφορές θα ανοιχθούν στην έδρα του Συνεταιρισμού στις 24 Ιουνίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα ενώπιον 12:00 των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά την ολοκλήρωση του ανοίγματος των φακέλων θα ελεγχθεί αν οι συμμετέχοντες είναι ταμειακά εντάξει και θα απορριφθούν οι προσφορές όσων οφείλουν εισφορές στο Συνεταιρισμό. Κάθε συμμετέχων, του οποίου η υποβολή της προσφοράς έχει κριθεί αποδεκτή, έχει το δικαίωμα να υποβάλει νέα προσφορά προφορικά της οποία το τίμημα θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που καταγράφηκε μετά το άνοιγμα των προσφορών.  Επί του τιμήματος αυτού κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να προσφέρει μεγαλύτερο τίμημα. Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί όσο υποβάλλονται προφορικά νέες προσφορές και θα ολοκληρωθεί εφόσον μετά την υποβολή και της τελευταίας προφορικής προσφοράς δεν υπάρξει νέα με μεγαλύτερο προσφερόμενο τίμημα.

Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού θα απευθύνει έγγραφη πρόσκληση σε αυτόν από τους συμμετέχοντες,  που έχει προσφέρει το υψηλότερο τίμημα, προκειμένου να καταρτισθεί η σχετική σύμβαση πώλησης.

https://ippokrateiospoliteia.blogspot.com/2021/05/1-2.html