Ξενάγηση στα θερινά ανάκτορα του κτήματος Τατοϊου

Ξενάγηση στα θερινά ανάκτορα του κτήματος Τατοϊου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λόγω της άνευ προηγουμένου απήχησης στην ξενάγηση, οι διαθέσιμες θέσεις έχουν ήδη εξαντληθεί!  Προφανώς θα το επαναλάβουμε για όσους δεν πρόλαβαν!


Η Κα Λαδοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής «Πολιτισμού και Περιβάλλοντος» του Συνεταιρισμού, μας εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά οργανώνοντας επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα της πρώην Ελληνικής βασιλικής οικογένειας στο Τατόι.

Η επίσκεψη ορίσθηκε για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 10.00 το πρωί.  Τόπος συνάντησης είναι η είσοδος των ανακτόρων, όπου ξεναγός θα μας περπατήσει στα κτήματα, θα μας εξηγήσει την λειτουργία των διαφόρων κτηρίων και την ιστορία των ανακτόρων. Η ξενάγηση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Φίλων του κτήματος Τατοϊου, και κοστίζει 3 ευρώ ανά άτομο.  Η επίσκεψη αποτελεί ευκαιρία να γνωρίσουμε και πτυχές της νεότερης ιστορίας της χώρας και τον ρόλο των ανακτόρων κατά τις πρώτες ώρες του πραξικοπήματος της χούντας των συνταγματαρχών.

Για την πληρέστερη εμπειρία η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες των 50 ατόμων.  Είναι προφανώς καλό να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πόσοι ενδιαφέρονται για την ξενάγηση ώστε να φροντίσουμε για τον αναγκαίο αριθμό ξεναγών.  

Δηλώστε συμμετοχή στην σελίδα του Συνεταιρισμού στο facebook.