Αρχαιρεσίες στην ΜΑΚΙΠ

Αρχαιρεσίες στην ΜΑΚΙΠ

Ολοκληρώθηκε και η φετινή αντιπυρική περίοδος, και η Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ιπποκρατείου Πολιτείας – ΜΑΚΙΠ – προχωρά σε αρχαιρεσίες και εκλογή νέων οργάνων διοίκησης.  Το Δ.Σ. του συνεταιρισμού, όλοι οι μεριδιούχοι, και κυρίως οι κάτοικοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην απερχόμενη διοίκηση της ομάδας καθώς και σε όλους του εθελοντές που με μεράκι, αγάπη για το δάσος, και αυταπάρνηση κατέθεσαν ψυχή για μια ακόμα χρονιά.

Ο Συνεταιρισμός στηρίζει τον εθελοντισμό, και φυσικά την ΜΑΚΙΠ, και εύχεται να εμπλουτίσει τις τάξεις με νέους εθελοντές. Ακολουθεί η ανακοίνωση των διαδικασιών εκλογής και προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης.

Με την αντιπυρική να βαίνει προς το τέλος της, ήρθε και η ώρα για τα διοικητικά και μυρίζει εκλογές και αλλαγή σκυτάλης. Το ΔΣ προχώρησε σε προκήρυξη ΓΣ και εκλογές για όλα τα όργανα διοίκησης (ΔΣ και Εξελεγκτική Επιτροπή) την Κυριακή 29/10/17 στις 10:00 στη ΜΑΚΙΠ ή σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 5/11/17 ίδια ώρα στο Κοινοτικό Κατάστημα Αφιδνών. Η παρουσία όλων επιβεβλημένη.
Καλούνται όλοι οι εθελοντές να σκεφτούν σοβαρά και την υποψηφιότητά τους. Η ΜΑΚΙΠ δεν χρειάζεται μόνο ανθρώπους να κρατάνε μάνικες ή να κάνουν πυροφύλαξη, χρειάζεται και ικανή Διοίκηση. Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο info@makip.gr μέχρι την Κυριακή 15/10, 10.00π.μ. Εντός 24ώρου από την αποστολή της υποψηφιότητας θα επιστρέφεται από το Γραμματέα e-mail ορθής παραλαβής.
Όσοι αγαπάτε τη ΜΑΚΙΠ, μην προσπεράσετε την ιδέα χωρίς περίσκεψη!!!