Εξωσχολικές δραστηριότητες στο Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών

Εξωσχολικές δραστηριότητες στο Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών

Αγαπητοί γονείς,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Αφιδνών, ενημερώνει ότι οι καθιερωμένες εξωσχολικές δραστηριότητες εκμάθησης Παραδοσιακών χορών και Ζούμπα, ξεκινούν την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου.

 

Πιο συγκεκριμένα, την :

Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:00~18:00 τμήμα Ζούμπα για παιδιά Νηπίου, Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 18:00~19:00 τμήμα Ζούμπα για παιδιά Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και πάνω.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 17:00~18:00 τμήμα Παραδοσιακών χορών για παιδιά Νηπίου, Α’, Β’ ,Γ’ Δημοτικού.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 18:00~19:00 τμήμα Παραδοσιακών χορών για παιδιά Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και πάνω.

Επίσης στα πλαίσια της διεύρυνσης των εξωσχολικών δραστηριοτήτων ήρθαμε σε επαφή με την Stem Education, ώστε κάθε παιδί να αναπτύξει τις προσωπικές του δεξιότητες σε ένα ευνοϊκό γι’ αυτό περιβάλλον μάθησης και να εξοικειωθεί με  την ρομποτική, την τεχνολογία και την αντίληψη της μηχανικής. Ανάλογα με την συμμετοχή των παιδιών το κόστος ανά μάθημα των 90 λεπτών θα κυμανθεί από 8€ έως 10€, με συνολικά 28 μαθήματα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Θα υπάρχουν δύο τμήματα, ένα για Α,Β,Γ και ένα για Δ,Ε,ΣΤ δημοτικού. Παρακαλούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος το συντομότερο δυνατό.

Παράλληλα υπάρχει η επιθυμία δημιουργίας Σκακιστικού Ομίλου στο σχολείο μας. Έμπειρος καθηγητής θα διδάξει τα παιδιά μας και θα τα οδηγήσει ακόμα και σε τουρνουά. Από εσάς μένει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα μαθήματα σκάκι προκειμένου να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της ιδέας. Εκτιμώμενο κατά προσέγγιση κόστος : 10€ για 4 ώρες προπόνησης το μήνα.

Τέλος να τονίσουμε ότι η συμμετοχή στις εξωσχολικές δραστηριότητες ΔΕΝ είναι μόνο για τους μαθητές του σχολείου μας, όλα τα παιδιά που διψούν για διασκέδαση και μάθηση είναι ευπρόσδεκτα.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων